Sunday, May 2, 2021

Minisommerleir Breivoll 24.–27. juni




Nesodden Rødts sin årlige minisommerleir går av stabelen 24.–27. juni på Breivoll innerst i Bunnefjorden. (Med forbehold om koronatiltak) Temaet er «veien til sosialisme», og vi vil se på hvilke krefter som kan bidra til å endre samfunnet fra profittstyring til styring basert på innbyggernes behov. Programmet er ikke klart, men noen av innlederne er klare: 


Rolf Ringdal, leder i Norsk lokomotivmannsforbund: Å bygge en maktsøkende fagbevegelse 

Kvinnelaget i Oslo forbereder innledning om den voksende kvinnelige arbeiderklassen og dens betydning og premisser for samfunnsendring. 

Mikael Lyngaas, (Rød Ungdom og Rødt): Om å styre bevegelser nedenfra eller hvordan unngå å bli styrt av borgerskapets dagsorden. 

Oskar Dybedahl er forespurt om å innlede om starten på den russiske revolusjonen og dobbeltmaktsystemet i St. Petersburg. 

Vi arbeider med innledninger om den voksende kvinnelige arbeiderklassen og dens betydning og premisser for samfunnsendring. Arrangementet vil avvikles sammen med Akershus Rød Ungdom som vil ha eget program deler av tiden. 

Mer om programmet legges ut på Nesodden Rødts hjemmesider og Facebooksider etter hvert som det blir klart. Pris 1200 kroner for hele leiren, eller 400 kroner pr. dag. 

Påmelding til geirchris@gmail.com

No comments: